Portokalli Shqiptare

Filma Shqiptare
Beni ecen vete - Portokalli 11-9

Kini durim ndersa videoja hapet


Advertisements
Informacione mbi Portokalline
Titulli i Videos: Beni ecen vete - Portokalli 11-9

Pershkrimi: Atentatet ne Portokalli 11-9 me Beni ecen vete

Kjo video eshte pare gjithsej: 3102 here

 Portokalli te tjera:
 Mekaniku dhe Elbasani -...
Portokalli 12-2 me Mekanikun dhe Elbasani
Gjithsej eshte shikuar: 8507

 Gjini - Portokalli 12-2
Portokalli 12-2 me Gjinin
Gjithsej eshte shikuar: 8669

 Nasi Naqja Dhimitri - P...
Portokalli 11-13 me Nasin Naqen dhe Dhimitrin
Gjithsej eshte shikuar: 6553


Ju lutemi Vizitoni Sponsorin tone!!!
Muzik Shqip
Shto kete Video ne Web Site tend